Beweegsessies voor personen met een beperking [Blij(f) in Beweging]

G-sportcentrum Dommelhof organiseert samen met verschillende partners aangepaste beweegsessies voor specifieke doelgroepen.
Laagdrempelige trainingen specifiek voor elke doelgroep zorgen ervoor dat de fysieke en mentale gezondheid op peil blijven. Het contact met lotgenoten zorgt voor extra motivatie. Elke sessie wordt begeleid door een gediplomeerde trainer.
Naast personen met een fysieke beperking, kunnen ook mensen met een verstandelijke of andere beperkingen sporten op verschillende manieren bij ons.
Fitness (van 13 tot 15 u.) staat voor gezondheid. Werk wekelijks aan je persoonlijke doelen. Deze kunnen gaan van uithouding en kracht tot lenigheid en snelheid. Door een individueel trainingsschema en persoonlijke begeleiding geraak jij waar je wilt!
Sport en spel (van 13.45 - 15.15 u.) legt de focus op het plezier van samen bewegen. Er wordt in twee groepen gespeeld waardoor ieder op zijn niveau kan deelnemen. Door verschillende oefeningen en sporten te doen, wordt de coördinatie én de gezondheid op pijl gehouden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

G-sportcentrum Dommelhof

Tickets

Organisatie

G-sportcentrum Dommelhof