PeltClassic geannuleerd

De Kleppers nodigen jullie ook dit jaar graag uit op hun 8ste editie van de PeltClassic. Deze Semi Klassieker maakt deelt uit van de VWB-kalender en zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus.

De tocht is ingedeeld in 2 afstanden zodat iedere fietsliefhebber zijn gepast parcours kan vinden. Deze tocht draagt ook het label: “Ladyfun”, hier worden de dames extra in de watten gelegd door een klein presentje en voorzien we de nodige sanitaire voorzieningen op de 2 bevoorradingsposten. We verkennen dit jaar de Antwerpse en Limburgse Kempen en passeren ook fietsen door de bomen in Bosland

FIETSEN EN TEGELIJK HET GOEDE DOEL STEUNEN. DAT KAN OOK DIT JAAR TIJDENS ONZE PELTCLASSIC! DIT JAAR GAAT EEN DEEL VAN ONZE OPBRENGST NAAR TREFPUNT DE GORTEN, DIT IS EEN ONTMOETINGSPLAATS WAAR ACTIVITEITEN WORDEN GEORGANISEERD VOOR DE BEWONERS VAN LINDELHEIDE EN EVENEENS VOOR MENSEN MET EEN FYSIEKE HANDICAP. NOTEER ZATERDAG 15 AUGUSTUS ALVAST IN JULLIE AGENDA EN DRAAG AL FIETSEND JULLIE STEENTJE BIJ AAN TREFPUNT DE GORTEN!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Niet VWB Leden: 7,00 €

Waar

Organisatie

DE KLEPPERS