Hexeneinmaleins: gratis klank- & kunstworkshop voor kinderen met Nazanin Fakoor - Geannuleerd Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Geannuleerd

In het kader van de eerste editie van Klankenbos Nocturne for kids vindt tijdens de paasvakantie een gratis kunst & klankworkshop voor kinderen plaats in Klankenbos. Samen met de Brusselse performance artieste Nazanin Fakoor werken kinderen twee dagen rond het thema heksen & magiërs en gaan aan de slag met geluid en kleurpigmenten. Samen zoeken ze naar nieuwe magische formules en brouwen ze fantasierijke toverdranken. Ze laten zich leiden door de verbeelding en bouwen aan een klankinstallatie. Deze installatie wordt getoond tijdens Klankenbos Nocturne for kids op 25 april 2020.

Nazanin Fakoor is performance artieste en installatiemaker en werkt met geluid, licht en literatuur. Haar werk kenmerkt zich door veelal beeldende, kleurrijke en immersieve installaties. De workshop vindt plaats in het kader van haar nieuwe project 'Hexeneinmaleins', geïnspireerd op een scène uit 'Faust' van Johann Wolfgang von Goethe. Haar installatie Rainbow reist momenteel langs verschillende plekken in binnen- en buitenland.
www.nazaninfakoor.com

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met C-TAKT, Kunstacademie Noord Limburg, Erfgoeddag cultureel erfgoed FARO en Gemeente Pelt

Datum: maandag 6 t.e.m. 7 april (zonder overnachting)
Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers
Opgelet: Plaatsen zijn beperkt!
Meebrengen: Lunchpakket + kleren die vuil mogen worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kunstacademie Noord-Limburg

Organisatie

Musica vzw