Activak jeugdvakanties – Striptekenvakantie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kan je al wat tekenen of nog helemaal niet? Geen probleem, op dit striptekenkamp krijg je alle knepen van het vak aangeleerd door echte striptekenaars. Een supertof zomerkamp!

Zomerkampen: striptekenkamp Kiekeboe, Jommeke, Urbanus, de Smurfen, Suske en Wiske,… jij kent ze waarschijnlijk allemaal! Ben jij ook zo benieuwd naar hoe deze verhalen gemaakt worden en zou je vooral zelf ook graag zo een avonturenverhalen willen maken? Dan is dit zomerkamp de kans van je leven! Een week lang word je op dit striptekenkamp ondergedompeld in de wereld van het striptekenen en word je begeleid door een ervaren professional bij het ontwerpen van je eigen stripverhaal.Op het einde van dit zomerkamp kan jij trots naar huis met een eigen stripalbum! Wie weet is dit het begin van een hele stripserie. Schrijf je vandaag nog in op dit echte striptekenkamp. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Info

Wanneer

Prijs

€ 255,00

Organisatie

Activak vzw