Activak jeugdvakanties – Waterpretparkweek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Water in alle vormen van plezier op één zwemkamp. We bezoeken maar liefst vier subtropische zwembaden. Durf jij elke glijbaan aan?

Zomerkampen: Zwemkamp Ben jij een echte waterrat en wil je een hele week lang verschillende zwembaden onveilig maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Tijdens dit zwemkamp verblijven we in 't Pelterke in Overpelt en bezoeken van hieruit verschillende zwembaden om er een gigantische duik in te nemen. We beginnen dit zomerkamp in het subtropisch zwembad Dommelslag in Overpelt, daarna gaan we Hengelhoef onveilig maken. Hier wacht een mega wildwaterbaan op ons! Ook de zwembaden van Centerparcs mogen niet ontbreken in ons lijstje. We sluiten deze spetterende vakantie af in het zwembad van Puk en Pelle in Vennenbos in Nederland! Neem dit zwemkamp dus plaats in de Turbobol, de Sluisbuis, de Groene Tweeling,… en laat je door middel van deze glijbanen neerplonsen in deze zwembaden! Nood aan wat rust na al deze spectaculaire glijbanen? Dan kan je hier en daar ook genieten van een heerlijke jaccuzi. Haal je zwembroek en handdoek al maar uit de kast en schrijf je snel in voor dit zomerkamp! Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Info

Wanneer

Prijs

€ 280,00

Organisatie

Activak vzw