Activak jeugdvakanties – Dierenkamp en pretparkkamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jij ziet er een echte dierenliefhebber uit. Klopt dit? En hou je toevallig ook van bezoekjes aan pretparken? Te gek! Dit zomerkamp is gegarandeerd iets voor jou!

Zomerkampen: Dierenkamp en Pretparkkamp in een geweldige week! Het wordt gegarandeerd een week vol onvergetelijke ervaringen en ontdekkingen. Schrijf je snel in voor dit dierenkamp, want wij beloven dat het een spetterende week zal worden! Wanneer je je aan dit kamp waagt, kan je je verwachten aan een week vol verrassende attracties en magische spelen. Je trekt 1 volle dag naar de Efteling, waar je je onder andere omver kan laten blazen in de dubbele looping van de 'Python', maar ook kan wegdromen in het 'Sprookjesbos'. Daarnaast vertoef je 1 volle dag in Toverland. Ervaar een spetterende duik in het diepe, wanneer je instapt in een boomstam voor 'Expedition Zork'. Of probeer samen met je vrienden uit het 'Dwaalhof' te geraken, een doolhof vol geheimen. Laat je de rest van de week verwonderen door beestige werelden binnen te treden. Heb jij al zin om 2 volle dagen in 2 verschillende dierenparken een avontuur te beleven? Dit kamp is opgedeeld in een Belgische en in een Nederlandse vakantie. Let dus op! Bij het Belgische kamp gaan we niet naar dezelfde dierenparken dan bij het Nederlandse kamp. Kijk goed welke parken er op jouw verlanglijstje staan. Kan jij deze hartverscheurende keuze aan? Lees snel verder en ontdek de verschillende parken hieronder! PELTERKE OVERPELT KRAANVEN NL EFTELING EFTELING TOVERLAND TOVERLAND PAKAWI PARK DOLFINARIUM HARDERWIJK GAIA ZOO BEEKSE BERGEN (SAFARIPARK én SPEELLAND) Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Info

Wanneer

Prijs

€ 340,00

Organisatie

Activak vzw