Zoek de Schat van Vlieg en ontdek het geheim van Tandroor in Klankenbos! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Luister goed, scherp je oren en volg het Klankspoor van Tandroor.

Neem je tijd, verlies geen tijd… In infopunt Radio Forest vind je een Klankkaart waarmee je op pad kan. Op weg stuit je op verscholen klankinstallaties in het groen en ontdek je in zeven stops steeds een kort spel en bijhorend woord.

Lukt het jou om alle woorden te verzamelen en ze om te toveren in een zin die je kan zingen? Dan heb het geheim van Klankenbos ontrafeld en vind je de geheime locatie van de schat!

Je kan op elke dag gratis deelnemen. De activiteit duurt ongeveer een uur en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. Klankkaarten (plannetjes) kan je terugvinden in Infopunt Radio Forest en beide bibs in Pelt. Bij het Infopunt is er desinfecterende handgel aanwezig. Haal je je Klankkaart af in een van de bibliotheken in Pelt? Dan krijg je er een spelletjesblad voor thuis én een klankkaartspelletje van Schatten van Vlieg als extraatjes bij!

Kleed je wel naar het weer, want het spel vindt plaats in openlucht! Let op: sommige stops/klankinstallaties zijn moeilijk(er) bereikbaar met de buggy.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Musica, Impulscentrum voor Muziek

Categorie