Hexeneinmaleins: klank- & kunstworkshop voor kinderen met Nazanin Fakoor Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In het kader van de eerste editie van Klankenbos Nocturne for kids vindt tijdens de zomervakantie een gratis kunst & klankworkshop voor kinderen plaats in Klankenbos. Samen met de Brusselse performance artieste Nazanin Fakoor werken kinderen op 24 & 25 augustus rond het thema heksen & magiërs en gaan aan de slag met geluid en kleurpigmenten. Samen zoeken ze naar nieuwe magische formules en brouwen ze fantasierijke toverdranken. Ze laten zich leiden door de verbeelding en bouwen aan een klankinstallatie. Deze installatie wordt getoond tijdens Klankenbos Nocturne for kids op 24 april 2021.
Nazanin Fakoor is performance artieste en installatiemaker en werkt met geluid, licht en literatuur. Haar werk kenmerkt zich door veelal beeldende, kleurrijke en immersieve installaties. De workshop vindt plaats in het kader van haar nieuwe project 'Hexeneinmaleins', geïnspireerd op een scène uit 'Faust' van Johann Wolfgang von Goethe. Haar installatie Rainbow reist momenteel langs verschillende plekken in binnen- en buitenland.
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met C-TAKT, Kunstacademie Noord Limburg, Gemeente Pelt.
Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers
Meebrengen: Lunchpakket + kleren die vuil mogen worden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kunstacademie Noord-Limburg

Organisatie

Musica, Impulscentrum voor Muziek