Info over uitpas

Cursus: Mossen en korstmossen (Pelt)

De 'Cursus korstmossen en Mossen' gaat niet alleen over een bijzondere groep zwammen die vreedzaam samenleven met algen en korstmossen worden genoemd, maar ook over een groep primitieve planten die op dezelfde groeiplaatsen voorkomen en 'mossen' worden genoemd. Doel van deze cursus is dat je beide groepen leert onderscheiden en in beide groepen de meest voorkomende soorten leert herkennen. De excursies vinden plaats op zaterdagvoormiddag 27 november en 4 december 2021, telkens van 9u30 tot 12u00 georganiseerd door Plantenwerkgroep De Slobkousjes.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 36€/leden en 40€/niet-leden. Gratis voor vrijwilligers BC Hageven.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.

Wegens de steeds veranderende coronamaatregelen kan het zijn dat deze cursus gedeeltelijk online doorgaat. De excursies zijn steeds op locatie. Hou hier rekening mee als je je inschrijft, terugbetalingen worden niet gedaan als de lessen toch online moeten doorgaan.

Info

Wanneer

Prijs

€ 36,00

Waar

Bezoekerscentrum de Wulp

Organisatie

Bezoekerscentrum Hageven