Activak jeugdvakanties – Zeemeerminnen- en haaienkamp (8-13 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zomerkampen: Zeemeerminnenkamp en haaienkamp

Zit jij ook steeds vol bewondering te kijken naar de film 'De Kleine Zeemeermin' of naar hoe prachtig de staart van Ariël is? Vraag jij je ook af hoe zij het doet om met zo'n staart te zwemmen? En ben jij ook zo nieuwsgierig en avontuurlijk?
Schrijf je dan snel in voor dit zeemeerminnenkamp, want deze week zal jij zelf ondervinden hoe het is om als een zeemeermin door het water te bewegen. Onder begeleiding van een ervaren lesgever krijg jij een prachtige zeemeerminnenstaart en zal jij leren hoe je moet zwemmen zoals Ariël p dit zwemkamp
Elke dag trekken we hiervoor naar het zwembad en word je stap voor stap begeleid in het proces om een zeemeermin te worden. Daarnaast zullen er ook tal van leuke spelletjes en activiteiten aan land gedaan worden die je meenemen naar de wondere wereld van zeemeerminnen.

Let op : een zwemdiploma is verplicht
Wil je meer te weten komen over het zeemeerminzwemmen ? Surf dan zeker ook even naar www.zeemeerminzwemmen.be voor alle info.

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Info

Wanneer

Prijs

€ 330,00

Waar

't Pelterke Jeugdverblijfscentrum

Organisatie

Activak vzw