Info over uitpas

Clubconcert : Vraagetaan Fixkes Dit is een UiTPAS evenement.

Haast geruisloos is Fixkes uitgegroeid tot een blijvertje. Er was in 2007 die enorme binnenkomer met 'kvraagetaan', maar daarna werd het een pak stiller.

Ondertussen bleven Fixkes schaven aan teksten en nummers. Altijd met die geestige en ironische blik op de kleine kantjes van het leven, verpakt in een intussen stevig lijstje aan gewoon goeie songs: 'Dardennen', 'Neukvriendje', 'Koriander van den Turk', 'Nooit niks', 'Ongelukkig', 'Buitenmens', 'Ik weet niemand'.

Voor ze aan album nummer vijf beginnen, is het tijd voor een verzoekjestournee. Hoe zou 'Ongelukkig' klinken in het Engels? Iets van de Beastie Boys? Of Louis Neefs? En mag ons Astrid mee trompet komen spelen op 'kvraagetaan' of een tekening komen maken tijdens 'Vilamarxant'? Stel ze maar, al je vragen, de jury zal vervolgens streng maar redelijk rechtvaardig beoordelen of ze een plekje krijgen in de eerste theatershow van Fixkes ooit. Alle suggesties om te participeren mogen rechtstreeks naar fixkes@yahoo.com of via instagram.com/fixkes

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
VVK - 18,00 euro, Ontdekkingsprijs - 16,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Pelt - 4,00 euro

Tickets

Organisatie

CC Palethe

Categorie