Toverpelt familienamiddag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voor de dertiende editie van Toverpelt toveren wij onze foyer om in een echt oerwoud. De kinderen leren veel over de dieren in en rondom het oerwoud. En uiteraard kan je komen genieten van enkele fijne voorstellingen workshops.

Ellen Smet speelt 'Vreemde vogel', een voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. 'Vreemde Vogel' gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

'Een huis voor Harry' is een intieme voorstelling met Harry, een tevreden huiskat die graag binnen is. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?! Een kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes.

8 tot 12-jarigen kunnen bij Joris Thys terecht in de workshop 'illustreren'. Joris is o.a. illustrator van de boeken 'Het grote kleine monster' en 'Waarom een bos geen ramen heeft'.

Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het tropische speelparadijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; VVK/abo/-26: 6,00 €

Organisatie

CC Palethe