Info over uitpas

Basket GameTime Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Klaar om een basket-vedette te worden? Tijdens Basketbal GameTime zorgen we ervoor dat jij de ster van de basketbalarena wordt. 
Op het Rookie Camp staan er professionele coaches voor je klaar die je intensief begeleiden. Het wordt zonder twijfel een onvergetelijke basketbalweek!Wat mag je verwachten tijdens dit Rookie Camp? Sowieso krijg je 20u training van gekwalificeerde topcoaches. Bovendien geven ze je individuele tips zodat je weet waar je nog aan kan werken. En verder:
  • Training op jouw favoriete positie op het veld. Of het nu je tegenstander kloppen is met een drive van aan de perimeter of je sterk en groot opposten in de bucket en scoren van dichtbij de ring. Geen tegenstander zal jou nog kunnen stoppen na dit kamp!
  • Individuele aandacht voor al jouw basketbalskills te verbeteren. Shooting techniek, ball handling, dribbling, 1-on-1 offense en defense, spelen zonder bal, transitie en meerderheidssituaties.
    Ze komen allemaal aan bod zodat jij met een gevulde rugzak aan het tweede deel van je seizoen begint.
  • Wil je de beste all-round basketbalspeler worden? Met de kracht-, snelheid- en core sessies maken we van jou een echte NBA All-Star speler. 
  • Swoosh! Ready to shoot like Stephen Curry? Tijdens de shooting video-clinic verbeteren we jouw houding zodat elk shot vanaf nu binnen gaat.
  • Toon al jouw nieuwe skills tijdens de verschillende wedstrijden.

Info

Wanneer

Prijs

€ 449,00
Kansentarief met UiTPAS de Merode - 89,8 euro, Kansentarief met Andere Regio's - 89,8 euro

Organisatie

Sporta-federatie vzw