The Striking Tour

Motards, trike-, vespa- en muziekliefhebbers opgelet! Binnenkort is het weer zover. Op 25 mei 2019 vindt de elfde editie van de Striking Tour plaats ten voordele van Sint Oda. Zoals ieder jaar, voorziet Liberty een prachtig uitgestippelde tourrit van 150 km (bepijld en GPS) in een toffe sfeer en aangenaam gezelschap. Bij aankomst zorgt Covergroep Legacy voor de nodige ambiance.

Vertrek: tussen 9.00 en 13.00 uur aan Sint Oda (Breugelweg 200, 3900 Pelt)

Eindstop met live music: Drankenhandel Hubrechts (Nijverheidslaan 1503 Poort 1203, Industrieterrein Oudsbergen, 3660 Opglabbeek)

Deelnameprijs: € 6 incl. consumptie (bijrijder gratis)
Biker Breakfast: € 5

Over Sint Oda
Sint Oda is een dienstencentrum voor mensen met een ernstig meervoudige en matig tot diep verstandelijke beperking. Voor deze specifieke doelgroep biedt Sint Oda een ruim en gevarieerd zorgaanbod op maat. Dit aanbod bestaat uit dag- en woonopvang voor zowel kleine kinderen als volwassenen. Maar evengoed biedt de organisatie meng- of tussenvormen aan. Voor mensen met bijkomende gedragsproblemen of psychische problemen heeft Sint Oda een observatie- en behandelingsleefgroep. Daarnaast deelt Sint Oda haar specifieke expertise door middel van begeleiding en outreach.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €; Bijrijders: 0,00 €; Bikers Breakfast: 5,00 €

Organisatie

Sint Oda