Speelpleinwerking de Speelvogels Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Schrijf je in!

Vul de medische fiche in

LET OP! Wanneer je je inschrijft voor deze activiteit, vragen we je om een medische fiche van je kind in te vullen, zodat we in geval van nood alle medische gegevens van je kind in ons bezit hebben.

De Speelvogels’ maken plezier en fladderen door de zomervakantie! Wij genieten van leuke activiteiten zoals sport en spel, koken, knutselen… en bij mooi weer halen we natuurlijk de waterballonnen boven.

Je kan komen 'speelvogelen' op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur (halve dagen ook mogelijk: 10.00 – 12.00 uur of 13.00 – 17.00 uur).

Wij vragen om op voorhand in te schrijven via de knop hierboven. Dit jaar werken we uitzonderlijk met voorinschrijvingen. Je reserveert je plekje in de weekbubbel, op die manier hebben wij er zicht op hoeveel kinderen we kunnen verwachten. We voorzien elke dag gratis een vrije inloop tussen 8.00 en 10.00 uur waarbij we de kinderen ‘vrij spel’ aanbieden.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Voormiddag: 2,00 €; Namiddag: 3,00 €

Organisatie

Gemeentebestuur Pelt

Categorie