Theater op de Markt: Rasposo - ORAISON (vr 25/10 - 22.00u.)

Een poëtische circusvoorstelling zoals we dit verwachten van Rasposo, maar deze keer veel intiemer. De fysieke inspanningen van de artiesten in de piste worden als het ware mee beleefd door jou, de toeschouwer.


Het Franse familiecircus Rasposo is geen onbekende voor het publiek van Theater op de Markt. In de zomer van 2016 stond het gezelschap met La Dévorée, Femme de Cirque op Theater op de Markt in Hasselt. Met Oraison gaat Marie, de dochter des huizes, verder op haar weg nadat ze de artistieke fakkel heeft overgenomen van haar moeder Fanny. We zijn verheugd Rasposo opnieuw te mogen verwelkomen, met deze unieke internationale avant-première!


In Oraison kan je rekenen op de poëtische stijl van Rasposo, deze keer met een kleine equipe in de piste. Marie – koorddanseres, Robin – acrobaat, Nathalie - messenwerpster en Françoise - muzikante geven het beste van zichzelf in deze ode aan het symbool van de circusartiest. Een intieme voorstelling vol van de zoektocht naar de waarheid die zich diep in de mens bevindt. De artiesten willen onze diepste gevoeligheden weer opwekken, terug naar de voorouderlijke essentie van het circus…
 

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00; Online - Standaard: 12,00

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof - Circustent Rasposo

Organisatie

Provinciaal Domein Dommelhof